• Knijpring telefoonnummer geel 5 Knijpring telefoonnummer oranje 8

  Knijpringen met telefoonnummer

  14.99

  Knijpringen met telefoonnummer

  Knijpringen met telefoonnummer kunnen eenvoudig en op elke leeftijd van de duif om de poot worden geplaatst of verwijderd. De doorsnede is Ø9 mm en ze zijn verkrijgbaar in 2 hoogtes: 5 en 8 mm. U kunt de ringen laten bedrukken met een opdruk naar keuze. Hier bestelt u de artikelen snel, eenvoudig en met korte levertijden.
 • Dringers/trengels 30 cm per stuk

  0.60
  Dringers voorkomt het ontsnappen van uw duiven zonder dat ze zich beschadigen. De trengels oxideren niet, zijn 30 cm lang en de kop heeft een breedte van 4 cm. De duiven kunnen door de dringers wel naar binnen, maar niet naar buiten. Tevens kunnen we de staaf leveren waaraan de dringers bevestigd worden. Meer informatie over de staaf? Klik op de link hieronder. Klik op deze link om naar de staaf voor dringers te gaan.
 • nestmatje bruin broedschaal nestmatje bruin

  Nestmatjes in natuurlijke vezel per stuk

  0.45
  De nestmatjes in natuurlijke vezel zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een dikte van +/- 10 mm. Deze matjes zijn erg flexibel en dus ideaal voor in broedschotels.  
 • Houten zitschapje dicht

  2.35
  Houten zitschapje voor in het duivenhok.
 • Ringlabel telefoonnummer zilver Ringlabel telefoonnummer violet

  Ringlabels met telefoonnummer

  4.99
  Deze labels kunt u over uw (elektronische) duivenring plakken. De afmetingen zijn 22*7 mm. De meeste duivenringen zijn 8 of 9 mm. Hierdoor passen deze labels perfect op iedere postduivenring.De labels zijn van hoge kwaliteit en kunnen jarenlang blijven zitten zonder los te laten. U bestelt de labels per strip. Er zitten 20 labels op 1 strip. De labels met tekst kunt u laten graveren met maximaal 13 tekens. Indien u een telefoonnummer opgeeft plaatsen wij er een telefoon icoon voor. Deze personalisatie wordt aangebracht door middel van geavanceerde laser marking technologie. De tekst blijft goed leesbaar, zelfs na veelvuldig gebruik. De labels zijn hitte-, kou- en waterbestendig en beschikbaar in 9 verschillende kleuren.  
 • Stenen broedschaal

  1.35
  Stenen broedschalen van goede kwaliteit.
 • Cliprings can be placed around the leg of a pigeon at any age. You can either place or remove the ring with a simple click.  The diameter is Ø9 mm and they are available in 2 heights: 5 and 8 mm. You can have the rings printed with a print of your choice. The rings go per 50 pieces. So 1 item includes 50 rings, 2 items includes 100 rings etc.
 • stenen eetpot breed

  1.90
  Deze stenen eetpot is wat breder dan de andere varianten. Hierdoor kan er meer in, zal de pot minder snel omvallen en door de smalle randen hebben de duiven veel ruimte om te eten.
 • Weduwschapsbakje met metalen haken die makkelijk om te buigen zijn. Het bakje is 9 cm lang, 5 cm breed en 5 cm diep.
 • De -plastic duiveneieren hol- worden gebruikt als "nep eieren" om tijdens de broed echte eitjes te vervangen. Deze plastic eieren zijn dus hol van binnen en door 2 helften klikken ze makkelijk in elkaar tot één geheel.
 • nestmatje zwart broedschaal nestmatje zwart
  De zwarte nestmatjes zijn +/- 5 mm dik, steviger en dus ook wat stugger ten opzichte van de nestmatjes in natuurlijke vezels.
 • Knijpring blanco 8 zwart Knijpring blanco 8 oranje
  Ringen die d.m.v. een handomdraai op elke leeftijd om de poot van een duif kunnen worden geplaatst of verwijderd. De doorsnede is Ø9 mm en ze zijn verkrijgbaar in 2 hoogtes: namelijk 5 en 8 mm. De ringen gaan per 50 stuks. Dus 1 artikel bevat 50 ringen, 2 artikelen bevat 100 ringen etc.
 • Knijpring telefoonnummer + gepersonaliseerd zwart 8 Knijpring telefoonnummer + gepersonaliseerd fluo oranje 8

  Knijpringen met telefoonnummer + tekst

  14.99
  Knijpringen kunnen eenvoudig en op elke leeftijd van de duif om de poot kunnen worden geplaatst of verwijderd. De doorsnede is Ø9 mm en ze zijn verkrijgbaar in 2 hoogtes: namelijk 5 en 8 mm. De ringen worden per 50 stuks geleverd. Dus één artikel bevat 50 ringen en twee artikelen bevatten 100 ringen. U kunt de ringen laten bedrukken met een opdruk naar keuze. Lees meer
 • Tarwe 1 kg

  1.40
  Tarwe komt voor in vrijwel elke zak gemengd duivenvoer. Als tarwe gekiemd worden bevatten ze veel vitamine E wat de sportprestaties en de vruchtbaarheid ten goede komt.
 • Knijpring genummerd 5 donkerblauw Knijpring genummerd 8 oranje

  Genummerde Knijpringen

  5.00
  Ringen die met een handomdraai op elke leeftijd om de poot van een duif kunnen worden geplaatst of verwijderd. De doorsnede is Ø9 mm en ze zijn verkrijgbaar in 2 hoogtes: namelijk 5 en 8 mm. U kunt de ringen laten bedrukken met nummering naar keuze. De ringen gaan per 25 stuks. Dus 1 artikel bevat 25 ringen, 2 artikelen bevat 50 ringen etc.
 • elastische navul ringen klein blauw elastische navul ringen groot groen
  Dit product bevat 50 of 25 elastische ringen. U kunt deze gemakkelijk aanbrengen met het ringpistool (zie startersset).
  • Verkrijgbaar in felle, goed zichtbare kleuren
  • Klein, licht ontwerp is comfortabel voor de vogel
  • Gemakkelijk aan te brengen met het ringpistool
  • Rekbaar tot 5x de oorspronkelijke maat
  • Populairste kleuren hebben een korte levertijd
 • Vaste voetring groen enkel vaste voetringen duivenringen

  Permanente ringen groter dan Ø5mm

  7.5010.00
  Gesloten ringen geschikt voor vogels die op jonge leeftijd dienen te worden geringd. Verkrijgbaar in allerlei maten oplopend van diameter van 2 t/m 32 mm. Deze maten gaan per 25 ringen. De ringen worden voorzien van jaartal, nummering en/of initialen en zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en groen.
 • De Natural Pikpot bevat vrijwel dezelfde ingrediënten als de Natural Piksteen. De Natural Pikpot is een geconcentreerde piksteen in een stenen potje en is perfect voor duivenliefhebbers die hier hun voorkeur aan geven.

Titel

Go to Top