Ons team

duivensport groeneveld team winkel

Ons personeel is vriendelijk, gediplomeerd, vakbekwaam en kan u door onze specialiteiten op diverse gebieden van het juiste advies voorzien. Al onze medewerkers volgen continu cursussen en wonen informatie-avonden bij om onze kennis op peil te houden.

Onze expert!

Paul Groeneveld duivensport

Paul Groeneveld – eigenaar – is vanaf 1982 een fervent (en verdienstelijke) postduivenliefhebber. Hij beantwoordt graag al je vragen en is daarmee onze echte expert op het gebied van duivensport.

Het is mijn doel om andere duivenliefhebbers te helpen hun duiven gezond te houden en deze in hun sport/ hobby tot betere prestaties te laten komen.

Ontmoet ons team!

Helma
HelmaEigenaar
Samen met Paul ben ik de eigenaar van onze mooie dierenspeciaalzaak. Een van onze grote specialiteiten is uiteraard de duivensport. Na meer dan 30 jaar getrouwd te zijn met een duivenmelker durf ik ook te zeggen dat ik verstand heb gekregen van de duivensport. Ik help u dan ook graag verder met al uw vragen.
Robin
RobinWinkelmedewerker en webshop beheerder
Sinds kort houd ik mij enthousiast bezig met het opzetten van deze webshop. Ik help u dan ook graag om een zo plezierig mogelijke beleving op onze site te hebben en vul hem regelmatig met nieuwe producten, aanbiedingen en functionaliteiten.
Ramona
RamonaWinkelmedewerkster
Ik ben sinds 2000 actief in de dierenbranche. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Discus dierenspeciaalzaak Paul Groeneveld . Door mijn jarenlange ervaring kan ik u uitstekend van dienst zijn in de winkel en kan ik u passend advies geven op het gebied van duivensport, huisdieren en alles daar omheen.
Nicky
NickyWinkelmedewerkster
Sinds 2010 werk ik in onze dierenspeciaalzaak. Mijn specialisatie is hondenvoeding, –gedrag en de -vachtverzorging. Natuurlijk ben ik ook graag duivensportliefhebbers tot dienst.
Aart
AartBezorger
Ik bezorg op donderdag en vrijdag grote bestellingen voeders en andere artikelen naar onze klanten die in de regio wonen. Wilt u dat ik ook bij u langs kom? Neem dan
contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Tineke
TinekeWebshops beheerder
Ik ben enthousiast over onze winkeluitbreiding naar deze webshop. Ik ben verantwoordelijk voor het maken en bijhouden van onze websites. www.discusgroeneveld.nl en www.duivensportgroeneveld.nl