Duivensport Groeneveld bestaat 40 jaar!

De ouders van Paul Groeneveld, Teun en Jozien Groeneveld opende de winkel in 19 september 1980. Duivensport was direct een groot onderdeel in ons bedrijf. Paul hield toen nog duiven samen met zijn vader Teun. In de beginjaren runde Paul samen met zijn moeder de winkel. Hij haalde zijn vakbekwaamheids diploma en ondernemersdiploma en volgde allerlei gespecialiseerde cursussen.

Op 1 januari 1986 nam Paul de zaak van zijn ouders over. In 1988 startte hij ook een winkel in De Lier, die hij later in 2003 weer verkocht.

Vanaf 2000 is de winkel aangesloten bij de Discus. Deze grootste winkelketen in dierenspeciaalzaken is een inkooporganisatie die zijn krachten bundelt door met andere aangesloten Discus-winkels elke maand een folder uit te brengen. Op www.discus.nl kunt u de spectaculaire acties bekijken.

Eind 2001 werd de winkel totaal verbouwd. Deze metamorfose zorgde niet alleen voor een mooie winkel , maar ook voor meer ruimte. De winkel biedt de klant nu een groter assortiment en is meer overzichtelijk geworden.

Vanaf 2014 hebben wij een webshop voor duivenringen op www.discusgroeneveld.nl. Deze webshop is steeds meer uitgebreid totdat wij in 2019 onze specialistische duivensport webshop hebben opgezet: www.duivensportgroeneveld.nl. We zijn trots op ons 40 jarig bestaan. Zonder u als trouwe klant was dit natuurlijk niet mogelijk geweest. Daarom vieren wij deze week ons jubileum met iedere dag een nieuwe aanbieding! Houd onze Facebook pagina en website in de gaten en profiteer van de mooie aanbiedingen, want Duivensport Groeneveld bestaat 40 jaar!