Bezorginformatie

Verzending

Wij streven er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk en in goede staat bij u thuis te laten bezorgen. Producten die voorradig zijn in onze winkel doen we binnen 1 werkdag voor u op de post. Indien één of meerdere producten niet op voorraad zijn, kunnen wij het veelal alsnog binnen 5 werkdagen leveren. Indien een product langer duurt, stellen wij u daar tijdig van op de hoogte. In principe versturen wij uw bestelling pas wanneer alle producten compleet zijn. Mocht dit langer worden dan 2 weken, dan versturen wij de producten in meerdere pakketten. In dit onwaarschijnlijke geval zullen we ook contact met u opnemen om uit te leggen waarom de levertijd zo lang is. Is de levertijd onverwachts meer dan 30 dagen? Dan mag u de bestelling kosteloos annuleren en krijgt u uw geld terug.

De enige levertijd die wat langer is dan van normale producten, is die van de ringen. Deze worden namelijk speciaal voor u gepersonaliseerd. De levertijd op ringen bedraagt 1 tot 2 weken.

U ontvangt een bericht als uw product is verzonden. Al onze post wordt bezorgd door PostNL. Onze verzendkosten zijn ook gebaseerd op de verzendkosten van PostNL.

PakketVerzendkosten binnen NederlandVerzendkosten naar BelgiëVerzendkosten naar overige EU landen
Cadeaubon€0,99€3,00€4,75
Brievenbus€2,99€7,50€8,00 – €9,50 afhankelijk van gewicht
Pakket€5.99 (gratis vanaf een orderbedrag van minimaal €50 m.u.v. balen)€8,00€13,00 – €45,00 afhankelijk van gewicht
Balen gewichtVerzendkostenAlleen in overleg mogelijkAlleen in overleg mogelijk
0 – 23 kg€5,99
23 – 30 kg€8,99
30 – 90 kg€18,95
90 – 500 kg€ 47,95
500 – 750 kg€27,99
750 – 1000 kgGratis*
Zware bestellingenVerzendkostenZware bestellingen BelgiëAlleen in overleg mogelijk
Zwaar pakket€6,95 voor iedere 23kg€8,00 per zwaar artikel

*Bestellingen boven 1000kg zijn niet gratis, want daar is een tweede pallet voor nodig.

Retournering

Bent u ontevreden over uw product? Wat jammer, maar dat kan gebeuren. U mag het product retoursturen, indien het nog in originele, onbeschadigde staat is. U mag het product wel uitpakken om redelijkerwijs te kunnen beoordelen of het product aan uw wensen voldoet of niet. U kunt het product niet in gebruik nemen. Geef bij uw retourzending alstublieft aan welk(e) product(en) u retourneert en waarom. Wij zullen het aankoopbedrag van het product/ de producten na ontvangst van retour binnen 14 dagen aan u terugstorten. Indien u de gehele bestelling retourneert, storneren wij ook de verzendkosten van de bestelling, niet de verzendkosten van de retourzending.

Uitzondering op retourneren

Gepersonaliseerde ringen kunnen niet geretourneerd worden, omdat deze speciaal voor de consument gemaakt zijn. Deze mogen wél geretourneerd worden wanneer zij defect of incompleet zijn. Voldoen de ringen niet aan uw verwachtingen? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wij doen er dan alles aan om het probleem op te lossen.

Voor meer informatie over bezorgkosten, kunt u ook onze Algemene voorwaarden inzien of contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.