FAQ items aan het laden...
vliegseizoen
hondenvoer en kattenvoer

Categorieën

Vogelringen

koop duivenringen

Voeding en gezondheid

voeding en gezondheid van postduiven

Hokinrichting

hokinrichting duiven

Duivenvoer

koop duivenvoer

Onze meest verkochte producten

Al uw duivensportartikelen zijn hier verkrijgbaar

In de webshop van Duivensport Paul Groeneveld vindt u een uniek assortiment aan duivensportartikelen op één plek. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die zich iedere dag met passie bezighouden met duivensport. Wij kunnen u dan ook uitstekend adviseren over diverse soorten duivenbenodigdheden voor uw vak of hobby. Bekijk ons aanbod aan de beste artikelen met uw duivensport, het grootste in Nederland, en bestel de producten snel en gemakkelijk online of kom langs in Honselersdijk!

Specialist in duivenringen en andere duivensportartikelen

Een van de belangrijkste duivenbenodigdheden zijn uiteraard de vogelringen. U weet waarschijnlijk dat bij duivensport uw duiven lange afstanden kunnen afleggen. Hoe ouder ze worden, hoe verder ze van huis vliegen. Het is te allen tijde belangrijk dat de eigenaar van de duif direct gevonden kan worden wanneer de duif niet terugkeert. Dit ondanks het feit dat duiven in de meeste gevallen weer op hun thuisbasis terechtkomen. Bij de duivenbenodigdheden vindt u daarom diverse personaliseerbare ringen. Deze duivenbenodigdheden zijn te bestellen met een opdruk naar keuze, bijvoorbeeld met uw telefoonnummer of adres.

Voeding en hokinrichting

In onze webshop vindt u onder de duivensportartikelen ook voedingsproducten voor duiven en materialen voor hokinrichting. Met onze gezonde voeding voor uw duiven stoomt u uw dieren klaar voor de belangrijkste wedstrijden. Op deze manier vergroot u de kans dat uw dieren de wedstrijd tot een goed einde brengen. De specialisten van Duivensport Paul Groeneveld uit Honselersdijk adviseren u graag bij het maken van uw keuze.

Uitstekende service en snelle levertijden

Bij onze dierenspeciaalzaak profiteert u altijd van een goedgevulde voorraad en snelle levertijden. Duivensportartikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn en die vóór 15:00 uur besteld worden, ontvangt u de volgende werkdag al aan huis. De enige uitzondering hierbij zijn de gepersonaliseerde vogelringen; deze worden binnen vijf tot tien werkdagen bezorgd. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze producten, bijvoorbeeld over specifieke duivenbenodigdheden of uw bestelling.

ONZE RECENTE BERICHTEN

uitbreiding van ons assoriment!

april 3rd, 2020|0 Reacties

Dagelijks zijn wij bezig met het verbreden van ons assortiment duivensportproducten. Zo bieden wij sinds deze week weer een tiental nieuwe duivensportproducten aan. Bent u op zoek naar een product wat wij niet aanbieden op onze site? Bel ons gerust even op! Wij hebben dit vaak wel in huis of kunnen dit vrijwel altijd voor u bestellen. Houd onze webshop goed in de gaten, want producten als gritbakken, houten voerbakken, manden en grote emmers mineralen komen binnenkort ook in ons online assortiment. Staan deze er nog niet op, maar heeft u ze wel nodig? Neem ook dan gewoon contact met ons op. Klik op een van de onderstaande links om direct naar ons online assortiment te gaan.   Voeding- en

Bestellingen voor 15:00 (excl. ringen), worden dezelfde dag nog verstuurd!

april 30th, 2020|0 Reacties

Plaatst u uw bestelling voor 15:00, dan wordt het pakket de volgende dag al bezorgd. Dit geldt niet voor de gepersonaliseerde ringen. De ringen worden binnen 5 tot 10 werkdagen bezorgd. Besteld u buiten uw ringen ook andere producten? Dan worden alle producten samen met de ringen geleverd. Heeft u de producten eerder nodig dient u deze apart van de ringen te bestellen.

Nieuwe webshop!

februari 14th, 2019|0 Reacties

Welkom op onze nieuwe webshop! Het is ons gelukt. Na jarenlang onze algemene winkelsite gebruikt te hebben voor de verkoop van onze duivenringen, breiden we nu uit naar een webshop speciaal voor al uw duivensportproducten. Wij hopen u op deze site nog meer van dienst te kunnen zijn met een compleet assortiment, passend advies en goede service. Kijk rond en laat ons weten wat u er van vindt. Om u te verwelkomen hebben wij een tijdelijke welkomstkorting. Geef de kortingscode welkom op in uw winkelwagentje en ontvang 5% korting op uw bestelling! Kortingscode: welkom We wensen u veel winkelplezier en natuurlijk een fantastisch vliegseizoen. Sportieve groeten, TEAM Duivensport Groeneveld